Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 111. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Avcılar Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği geceye katıldı.

Geceye oldukça geniş bir katılım olurken başkan Orman, Yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse ve dernek başkanı Selçuk Aydoğan 111. yıl pastasını birlikte kestiler.

''ÇOK ÇALIŞIYORUZ, BÜTÜN EMEKLERİMİZ BEŞİKTAŞ'A FEDA OLSUN''

Gecede bir konuşma yapan Fikret Orman, "Çok çalışıyoruz, bütün emeklerimiz Beşiktaşlılara feda olsun" dedi.

Fikret Orman ayrıca şunları söyledi:

"Hep birlikte, coşkuyla 111. yılımızı kutluyoruz. Bugün, Beşiktaşımız'ın doğum günüdür, hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Avcılar derneğimizin başkanı sevgili Selçuk Aydoğan çok başarılı çalışmalar yapıyor, kendisini tebrik ediyorum. 111. yılımızda yapacağımız çok şey var. İnşallah stadımızı bitirip yeni sezona, yeni stadımızda gireceğiz. Kongre üyelerimize verdiğim, Avrupa ve Anadolu Yakası'na iki lokal yapma sözüm vardı. Avrupa Yakası'nda yaptığımız yeni lokalimizi kısa bir süre içinde açacağız. Zor günlerden geldik, kötü günleri hep birlikte geçiyoruz. Çok çalışıyoruz, bütün emeklerimiz Beşiktaşlılar'a feda olsun."

Gecede ayrıca derneğe yardım amaçlı çekiliş düzenlendi ve kazananlara Beşiktaşlı futbolcuların imzaladığı forma ve futbol topu verildi.

ALİ DANAŞ - İSTANBUL /

ad(gh)