SPOR Toto 3'üncü Lig takımlarından Orhangazispor kaleci sorununu Süper Lig tecrübesi bulunan, Bursaspor’un eski file bekçilerinden Yavuz Eraydın ile çözdü.
Kırmızı siyahlılar yeni sezon öncesi kaleci arayışlarını sürdürürken, geçtiğimiz haftadan bu yana kaleci Yavuz Eraydın ile görüşmelere başladı. İlk görüşmede olumlu sonuç alan Orhangazispor yönetimi Yavuz’u hafta başında Orhangazi’ye çağırdı. Hafta başından bu yana yapılan görüşmeler neticelendi ve Yavuz Orhangazispor ile anlaşmaya vardı. Kırmızı siyahlı yönetim ile kaleci Yavuz tesislerde bir araya geldi.Yapılan görüşmeler sonrasında anlaşma sağlandı.
Orhangazispor Başkanı Recep Alemdar ve yönetim kurulu üyesi Bilal Gök kaleci Yavuz ile 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Başkan Recep Alemdar, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Yavuz’un tecrübesini biliyoruz. Kendisine güveniyoruz. Umuyorum ki Orhangazispor bu yıl yürüyeceği hedeflerde en büyük katkıyı kaleci Yavuz’dan görecektir” dedi. Yavuz ise teknik menajer Orhan Alemdar ile eski takım arkadaşları olduklarını belirterek, "Orhan ile yeniden aynı takıma hizmet edecek olmak benim için sevindirici. Orhangazispor’a katkı sunmak için geldim" dedi. Belediye başkanı Neşet Çağlayan’ın da hazır bulunduğu imza töreninde daha sonra Yavuz yönetim kurulu üyeleri ile birlikte fotoğraf çektirdi.
Bu arada Orhangazispor transfer komitesi önceki gün Orhangazi’ye gelen Adıyamansporlu Süleyman Baykuş ile masaya oturdu. Tecrübeli futbolcu ile 1 yıllık anlaşmaya varan Orhangazispor imzayı da attırdı. 23 yaşındaki futbolcu geçen sezon Ünyespor ve Adıyamanspor’da forma giydi. Daha öne Bugsaşspor ve Diyarbakırspor’da başarılı bir geçmişi olan Süleyman Orhangazispor’a başarılı olmak için geldiğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI