SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup’ta ilk yarının son karşılaşmasını deplasmanda Batman Petrolspor ile yapacak olan Orhangazispor hazırlıklarını sürdürüyor.
Kırmızı siyahlılar, son çalışmasını karla kaplı zemin üzerinde yaptı. Tesislerin yanında yer alan toprak sahada yarım sahada çift kale maç yapan Orhangazispor’da antrenman esnasında son derece renkli görüntüler ortaya çıktı.
CAFER AYDIN ŞOV YAPTI
Kar üstünde gerçekleştirilen antrenmanında teknik direktör Cafer Aydın’ın şovu vardı. Futbol hayatında Ankaragücü, Bursaspor takımlarında forma giydikten sonra teknik direktörlük kariyerine başlayan Cafer Aydın, çift kale maçta mavi takımda yer aldı. Cafer Özellikle bir pozisyonda gerçekleştirdiği vole vuruş ile alkış alırken, attığı ve attırdığı gollerle de dikkat çekti.
YAŞAR ŞOKU
Batman Petrolspor maçı öncesinde orta saha oyuncusu Yaşar’ın sakatlığı teknik kadronun canını sıktı. Son oynanan Balçova Belediyespor maçında sakatlanan Yaşar’ın tedavisi yoğun şekilde sürdürülürken, orta saha oyuncusunun durumu maç günü netlik kazanacak.