– PTT 1’inci Lig ekibi Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, bu hafta sahasında oynayacakları Balıkesirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.
Erkan Sözeri gözetiminde Durugöl Tesisleri’nde Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdüren mor beyazlı ekibin antrenmanda oldukça hırslı ve istekli olduğu gözlendi. Kuvvet ve taktik çalışan mor beyazlı oyuncular antrenmanda sergiledikleri performans ve uyum, dikkati çekti. 
Geçen hafta deplasmanda 1461 Trabzon’la berabere kalarak 1 puan aldıklarını ve ligde liderliği koruduklarını vurgulayan Erkan Sözeri, taraftar desteğiyle Balıkesirspor maçını kazanmayı hedeflediklerini kaydetti. Ligde kolay maç olmadığını, Balıkesirspor maçının da zor geçeceğini ifade eden Sözeri, şunları söyledi:
"Bu ligde her zaman söylüyorum, kolay maç yok. Geçen hafta deplasmandan 1 puanla döndük. Bu hafta oynayacağımız Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. İyi analiz ederek maça çıkacağız. Bize her zaman destek olan taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz."
Erkan Sözeri, sakatlıkları süren Landel ve Soro’nun ciddi problemleri olmadığını, antrenmanlara çıkmaya başlayacaklarını da sözlerine ekledi.