PTT 1'inci Lig takımı Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, son haftalardaki puan kayıplarını telafi edeceklerini belirtti, "Lige sıfırdan başlayacağız. Yeniden çıkış yakalayacağız" dedi.
Geçen hafta sahalarında Balıkesirspor'a 1-0 yenildiklerini, oyuncularının çok iyi oyun sergilemelerine rağmen gol bulamadıklarını vurgulayan Erkan Sözeri, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Balıkesirspor maçında futbolun bütün doğrularını yapmaya çalıştık. İyi mücadele ettik, Sağdan soldan ortalarla rakip kaleye gittik. Ancak bulduğumuz pozisyonları değerlendiremezseniz, maçı çeviremezsiniz. Bir gol bulabilsek, maçın seyri daha farklı olabilirdi. Seyircimizin önünde aldığımız bu sonuçlar bizi daha fazla üzüyor."
Son 3 haftada yaşadıkları puan kayıplarına da değinen Erkan Sözeri, "İnanılmaz bir kredimiz vardı onu kaybettik. Sıfırdan başladığımız ligde nasıl buralara geldiysek, oyuncularımız tekrar o çıkışı yakalayacak. Yolda tabiki inişli çıkışlı grafikler olacak" diye konuştu. Oyuncuların iç saha maçlarında seyirci önünde etkilendiğine de dikkat çeken Erkan Sözeri, bu konuda şöyle dedi:
"Tabiki seyircimizin önünde oyuncularımız ister istemez aceleci davranıyor. Biz sakin olmalarını söylüyoruz, ama ister istemez geriliyorlar. Ama bu bir mazeret değil. Seyircimizin önünde de olsa rakip sahada da olsa aynı performansı göstermek zorundayız. Oyuncularımızda taraftarımızın önünde güzel galibiyet elde edemediğimiz için çok üzüyorlar. Bunu da aşacağız."