PTT 1'inci Lig'de mücadele eden Orduspor Basın Sözcüsü Adem Türkmen, Pazartesi oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak liderliği sürdürmek istediklerini söyledi.
Lider oldukları için camia olarak sevinçli olduklarını belirten Orduspor Basın Sözcüsü Adem Türkmen, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçının da önemli olduğunu kaydetti. Bu maçı kazanarak liderliği sürdürmek istediklerini ifade eden Türkmen, "Şuanki takımın bulunduğu konum için teknik heyet ve futbolcuları yürekten kutluyoruz. Ama daha oynanmamış 25 maç var. Rehavete kapılmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bu ligin köklü ekiplerinden birisi, iyi futbol oynayan bir ekip. Şuanda mevcut durumları hiç kimseyi yanıltmamalı. Burada bütün maçlara çıktığımız gibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçınada aynı ciddiyetle çıkacağız. İnşallah kazanan takım olup liderliği sürdürmek istiyoruz" dedi.
Adem Türkmen taraftar desteğini de sonuna kadar yanlarında görmek istediklerini, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında stadyumun dolu olmasını beklediklerini de sözlerine ekledi.