ORDUSPOR teknik direktörü Erkan Sözeri, deplasmanda oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak Süper Lig yolunda önemli bir engeli daha geride bırakmak istediklerini söyledi, "Artık iyi futbol değil, iyi mücadele 3 puan getiriyor" dedi.
Mor beyazlı takım, bugün Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde Erkan Sözeri gözetiminde kondisyon ve taktik çalışma yaptı. Antrenmanın bitiminde zor geçen Boluspor maçını kazandıklarını belirten Erkan Sözeri, şunları söyledi:
"Ligde 7 maçımız kaldı. Maç maç giderek sonuna kadar bu işin içerisinde olacağız. Boluspor maçının galibiyetiyle moralli bir şekilde bu deplasmanda ki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlanıyoruz. Hazırlıklarımız gayet iyi gidiyor. Futbolcularım özellikle mücadele anlamında formdalar. Son haftalarda mücadelenin ön plana çıktığı maçlar oynanıyor, iyi mücadele puan getiriyor. Çok iyi oynamıyoruz ama üst düzey mücadele ile puanlar almaya çalışıyoruz. Kalan maçlarımızda puan ve puanlar almak için sonuna kadar mücadele edeceğiz."

NK(MS/AÖ) FOTOĞRAF