A Milli Takım'ın Amerika kampı sırasında sakatlanan Bayer Leverkusen'li futbolcu Ömer Toprak, altı haftalık aradan sonra yeniden yeşil sahaya geri döndü.

Milli takımın Amerika kampında sakatlanan ve sağ baldırında kas yırtığı tespit edilen Ömer Toprak, altı haftanın ardından dün antrenmanlara başladı. Takımı Leverkusen ile bugün yapılan antrenmana da çıkan Ömer Toprak, takımdan ayrı şekilde fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Antrenmana düz koşu yaparak başlayan tecrübeli oyuncu, daha sonra kısa süreli topla çalışma yaptı. Ömer Toprak, antrenmana ağırlıklı olarak kondisyon çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ardından kameraya konuşma izninin olmadığını belirten Ömer Toprak, "Yeniden sahalara döndüğüm için mutluyum. Her şey yolunda gidiyor. Futbol topunu özlemiştim. Henüz takımdan ayrı çalışmak durumundayım, umarım kısa zamanda takıma katılacak seviyeye gelirim" diye konuştu.

Takımı Leverkusen'e transfer olan ve dün oynanan özel maçta forma giydiği için bugün yapılan antrenmanda takımla beraber çalışmaya katılmayan Hakan Çalhanoğlu ile ilgili olarak da Ömer Toprak, "Hakan iyi karakterli ve çok kaliteli bir oyuncu. Takıma güç katacağına inanıyorum. Aynı takımda olduğum için de sevinçliğim" değerlendirmesini yaptı.

Öte yandan Bayer Leverkusen ile Belçika ekiplerinden Lierse Sk arasında dün oynanan ve Leverkusen'in 6-0 galibiyeti ile biten maçta Leverkusen formasını giyen oyuncuların çoğu, bugün yapılan antrenmanda yer almadı.