THY Avrupa Ligi C Grubu 7. maçında Galatasaray Liv Hospital, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos'a 72-54 mağlup oldu. Mücadelenin bitmesine 5 dakika kala oyuncular arasında çıkan kavgada, Olympiakoslu Mirza Begiç ile Galatasaray Liv Hospital'dan Mensah Bonsu yumruk yumruğa kavga etti. İki oyuncunun kavgasını araya giren diğer oyuncular sonlandırdı.

Pire'de bulunan Barış ve Dostluk Salonu'ndaki karşılaşmayı 72-54 kazanan Olympiakos, gruptaki yedinci maçından da galip ayrıldı. Galatasaray Liv Hospital, Olympiakos yenilgisi sonrasında gruptaki yedinci maçında, üçüncü mağlubiyetini yaşadı.

Maçın skorer ismi, ev sahibi ekipten 18 sayı atan Dunston oldu. Galatasaray Liv Hospital'da ise Sinan Güler ve Furkan Aldemir 10'ar sayıyla maçı tamamladı.

OLYMPİAKOSLU BEGİÇ İLE GALATASARAY LİV HOSPİTAL'DAN BONSU YUMRUKLAŞTI

Bu arada mücadelenin bitmesine 5 dakika kala oyuncular arasında kavga yaşandı. Karşılaşmanın son çeyreğinde gelişen bir pozisyon sonrasında Olympiakoslu Mirza Begiç ile Galatasaray Liv Hospital'dan Mensah Bonsu yumruk yumruğa kavga etti. Ribaund için ikili mücadeleye giren iki sporcu bir anda biribirleriyle yumruklaşmaya başladı. İki oyuncunun kavgasını araya giren diğer oyuncular engelledi.

Kavga, maçın bitimine 5 dakika kala çıkarken, tribünlerdeki taraftarlar da sahaya girmeye çalıştı. Güvenlik güçleri taraftarların sahaya girmesini engelledi. Daha sonra taraftarlar sahaya yabancı cisimler attı. Olayın ardından Mensah Bonsu hakem tarafından ihraç edilirken, Olympiakos takımına da teknik faul verildi. Karşılaşma 5 dakikalık aranın ardından yeniden başladı. (SSA)