BEKO Basketbol Ligi takımlarından Banvit’in başantrenörü Dimitrios Itoudis, Olin Edirne’yi 64-89’luk galibinin ardından, maça çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, “Biz onların formda olduklarını ve iyi durumda olduklarını düşünerek geldik. Ama galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum” dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Banvit başantrenörü Dimitrios Itoudis, ciddi bir hazırlığın ardından Edirne’ye geldiklerini söyledi. Formda bir Olin Edirne beklediklerini kaydeden Itoudis şunları söyledi: "Öncelikle takımı tebrik ediyorum, çok ciddi hazırlandık ve çok iyi başladığımızı düşünüyorum. Olin, bizim maçtan önce Telekom’a karşı çok önemli bir deplasman galibiyeti aldı. Biz onların formda olduklarını ve iyi durumda olduklarını düşünerek geldik. Ama galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum, bütün oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum."
Olin Edirne başantrenörü Cem Akdağ ise Reha Öz’ün sakat olması ve yorgunluk nedeniyle farklı bir sonuç aldıklarını kaydederek, "Çok derin ve geniş bir kadroya sahip Banvit, ikinci periyotta biraz mücadele etmeye başladık. Reha’nın eksikliği ve birazda yorgunluktan dolayı farklı bir sonuç oldu. Üç gün sonra Konya takımıyla deplasmanda bir maç oynayacağız. Bu maç son derece önemli” diye konuştu.