ZİRAAT Türkiye Kupasında yarın Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sanica Boru Elazığspor’da teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmanın her iki takım açısından zorlu geçeceğini söyleyerek, "Kimsenin kimseyi yenme garantisi yok" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası B grubunda yarında Tokatspor ile karşılaşacak olan Sanica Boru Elazığspor, bu maç için karayolu ile Tokat’a geldi. Karşılaşmanın son çalışmasını Tokatspor tesislerinde gerçekleştiren Sanica Boru Elazığspor’da teknik direktör Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. Tokatspor'un geçmiş yıllarda Türkiye Kupasında göstermiş olduğu başarıyı bildiğini söyleyen Buruk, "Zorlu bir maç olacak bizim için. Ama gruptaki herkesin şansı olduğunu ilk maçtan bu yana söylüyorum. Tokatspor’un da bu anlamda şansı var. Bizde burada kazanmak, bir avantaj elde etmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Tokatspor’un Galatasaray ile oynadığı karşılaşmayı izlediğini söyleyen Buruk, "Zaman zaman çok tehlikeli ataklar gerçekleştirebilen bir takım, pozisyonda verebilen bir takım. Ama Tokatspor’a saygı duyuyorum, gruplara kalması çok önemli bir şey. Zorlu bir maç olacak. Kimsenin kimseyi yenme garantisi yok" diye konuştu. Devre arasında hazırlık maçı oynamadıklarını belirten Buruk, kupadaki maçları hazırlık maçı olarak gördüklerini belirtti.