18 Ekim 2015 tarihinde Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan Kayserispor - Fenerbahçe maçı esnasında tribünde cereyan eden ve tüm Türkiye'ye Kayserispor amigosu Recayi Kahraman'ın holiganlık yaptığı iddiası ile gösterilen gelişmeler hakkında Kayseri Cumhuriyet Savcılığı, son kararı verdi.

Savcılık kararı verdi
Recayi Kahraman hakkında 6222 sayılı Yasaya Muhalefet etme suçundan başlatılan soruşturma nihayetlendi.  

Kayseri Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kemal Yılmaz, Kayserispor amigosu Recayi Kahraman'ın üzerine atılan suçları işlemediğine karar verdi.  

Cumhuriyet Savcılığı'nın aldığı kararda, "Yapılan soruşturma sonucunda Recayi Kahraman'ın 18 Ekim 2015 tarihinde oynanan Kayserispor-Fenerbahçe maçı esnasında Ramazan Çoban ve 5 yaşındaki oğlu Ahmet Berkay Çoban'a yönelik bir hakaret olarak algılanacak tarzda aleni söz ve davranışlarda bulunduğuna dair yeterli şüphe oluşturacak delil elde edilememiştir. Şüpheli Recayi Kahraman hakkında kovuşturma Yapılmasına Yer Olmadığına, kararın bir örneğinin müşteki ve şüpheliye tebliğine, yine kararın bir örneğinin Spor Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne gönderilmesine" ifadelerine yerverdi.  

RAPOR

"Bekle beni stat"
Bu karar sonrasında suçsuz olduğu ortaya çıkar Kayserispor amigosu Recayi Kahraman, "ilk günden beri suçsuz olduğumu ifade etmiş, tepkimin o çocuğa olmadığını dile getirmiştim. Yasalar önünde suçsuzluğumun ispatlanmasına son derece sevindim. Kayserispor maçlarına yine girebileceğim. Bekle beni Kadir Has Stadı" diye sevincini dile getirdi.  

RAPOR

Hatırlanacağı gibi 5 yaşındaki oğluna Fenerbahçe forması giydirip maça getiren ve kendisi de koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Ramazan Çoban, Kayserispor taraftarlarının arasında maç izlemeye kalkmış, sonrasında oluşan tepkiler ve bağırmalar neticesinde oğluna sarılarak yayıncı kuruluş kameraları aracılığı ile tüm Türkiye'nin gözü önüne gelmişti. Bu olay sonrasında Recai Kahraman, holigan olarak gösterilmiş hatta bir çok gazetede de Recai Kahraman'ın akli dengesinin bozuk olduğu, raporlu olduğu da iddia edilmişti. Kayseri Valisi Orhan Düzgün de, amigo Recayi ile Çoban ailesini Valilik'te buluşturarak özür diletmişti.