ERKEKLER Hentbol Birinci Ligi ve Bayanlar Acıbadem Ligi’nde mücadele veren Nilüfer Belediyespor, yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam etti.
HENTBOLE KALECİ ANTRENÖRÜ
Türkiye Hentbol Erkekler Birinci Ligi’nde geçtiğimiz dönem başarılı bir yıl geçiren Nilüfer Belediyespor, Türkiye Hentbol Milli Takımı’nda uzun yıllar emek veren kaleci antrenörü Erdal Kaynak’ı renklerine bağladı. Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Ali Karamık, Hentbol Şube Sorumlusu Tan Gündüz ve Hentbol Antrenörü Fatih Işık da katıldı.
SELİN YURSEVER'DE NİLÜFER’DE
Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde Bursa’yı temsil edecek olan Nilüfer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 1996 doğumlu olan Selin Yurtsever’i kadrosuna kattı. Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Ali Karamık, Kulüp Başkan Vekili Fuat Alparslan ve Kulüp Antrenörü Nihat Öztürk katıldı. Daha önce Rota Koleji ve Galatasaray forması giyen Selin'i renklerine katmanın sevincini yaşadıklarını belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Karamık, "Yeni sezonda yepyeni bir kadroyla sahada olacağız. Birinci lige yükseldikten sonra transfer çalışmalarımıza hız verdik ve genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atan Selin Yurtsever’i kadromuza katarak Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde iddiamızı ortaya koymak istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI