Cemal EKENTOK/BURSA ()-ACIBADEM Bayanlar Voleybol Ligi’nde üst sıralarda yer almanın planlarını yapan Nilüfer Belediyespor, kadrosunu güçlendirmek için geçtiğimiz sezon Halkbank’ta forma giyen Fenerbahçeli smaçör ve pasör çarprazı olarak oynayan 22 yaşındaki Cem Erol’u 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna dahil etti.
İmza töreninde konuşan Başkan Ali Karamık, "Genç ve tecrübelilerden oluşan bir kadro kurduk. Transfer görüşmelerimiz sürüyor. 1-2 transfer yapıp kadromuza son şeklini vereceğiz" dedi. Antrenör Nihat Öztürk ise, "Altyapılardan beğendiğim bir oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Cemre’nin başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.
Cemre Erol ise, "Bursalıyım. Geldiğim günden bu yanan takım arkadaşlarımın sıcak ilgisi ile karşılaştım. Genç bir takımız. Ama hedefimiz büyük. Öncelikle play off’a kalmak, sonrasında ise Avrupa’ya gidecek sonucu almak istiyoruz" dedi.
Ankara’da voleybola Gazi Üniversitesi’nde başlayan Cemre Erol, Ankara TED Kolejliler, Ereğli Belediyespor ve Fenerbahçe’de forma giydi. Cemre, yıldız ve genç milli takımlarda da görev yaptı.

FOTOĞRAF