Mustafa Akın, İstanbul-(fotoğraflı)

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene altıncısı organize edilen Nike Halı Saha Ligi'nde final yaklaştıkça heyecan da artıyor. Nike tarafından Lise kategorisinde 71 ilde, Üniversite kategorisinde ise 48 ilde düzenlenen ligde, şehir elemeleri devam ederken bugüne kadar toplam 5132 maç gerçekleştirildi. Ligin final maçı ise 23-25 Haziran'da 640 katılımcı ile gerçekleşecek.



Final müsabakasının öncesinde Nike tarafından basın mensuplarına organize edilen maç kıyasıya mücadele ile gerçekleşti.



Naturel Pak Halı Saha'da karşılaşan basın mensupları renkli görüntülere sahne olurken karşılaşmayı 1. Takım 10-2 kazanarak kupanın sahibi oldu. Maçın ardından saha içerisinde bulunan 1. Takım oyuncuları, objektiflere galibiyet pozu vererek kupanın sevincini yaşadılar. Bu sırada Nike tarafından maçı kazanan oyunculara madalya verildi.



Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bir sertifika sistemine tabii tutulup, olanaklarına göre derecelendirilen ve halı sahalarda düzenlenen organizasyonun il elemeleri Mayıs ayı sonunda tamamlanmış olacak. 9-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek bölge finallerinin ardından ise Nike Halı Saha Ligi Türkiye Finali 23-25 Haziran tarihlerinde İstanbul'da yapılacak ve 640 futbolcu üç gün sürecek futbol festivaline katılacak.







Basın mensuplarından oluşan takımlar şu şekilde:







1.Takım:



Aytek Aras



Emre Akdeniz



Cumhur Aslan



Sami Gürel



Emrah Oktay



Çetin Tümpalay



Selman Bektaş



Mustafa Akın







2.Takım:



Ali Can Yaycılı



Alican Özcan



Recep Güngör



Bülent Can



Sezgin Mantar



İlker Yılmaz



Ümit Genç



Irmak Kazuk

(MA)