Kolombiya maçında sakatlanarak kupaya veda eden Brezilyalı oyuncu Neymar, kendisini neredeyse tekerlekli sandalyeye mahkum edebilecek sakatlıktan sonra ilk kez basın karşısına çıktı. Almanya karşısında alınan 7-1'lik sonuç yüzünden aşağılandığını hissettiğini itiraf eden yıldız futbolcu, Kolombiyalı Zuniga'yı da affetti.

"Tanrı beni korudu. Eğer iki santim içeriye denk gelseydi şimdi tekerlekli sandalyede olurdum. Konuşması çok zor. Kariyerimin mihenk taşlarından birisi oldu bu olay. Ancak hayat devam ediyor" diyen Neymar, Zuniga'ya karşı bir kin hissetmediğini söyledi.

UMARIM MESSİ İNTİKAMIMIZI ALIR

Üçüncülük maçı öncesi Seleçao'nun kampına moral vermek için katılan Neymar, kupa finalinde Arjantin'i destekleyeceğini açıkladı.

Arjantin ve Almanya her iki ekibin de kupaya hak ederek ulaştıklarını ve her iki ekibe de başarılar dilediğini söyleyen Neymar, "Ancak umarım Messi ve Mascherano Almanlardan bizim intikamımızı alırlar" dedi.

MESSİ ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR

Neymar, Barcelona'da birlikte oynadığı ve iyi arkadaş oldukları bilinen Messi'ye kupada şans dileyerek, "Yaptığı şeyler ve ulaştığı hedeflerle şampiyon olmayı hak ediyor. O'nu destekliyorum çünkü o benim arkadaşım ve yoldaşım. O'na çok büyük şans diliyorum" diye konuştu.