İspanya Kral Kupası 5. Tur ilk maçında Real Madrid, Osasuna'yı 2-0 mağlup ettiği maça Ronaldo'nun kafa vurmak için yükseldiği bir pozisyon damga vurdu.
RONALDO BOYUN HİZASINA KADAR YÜKSELDİ

Karşılaşmanın 62.dakikası oynanırken Real Madrid atağında sol kanattan ceza sahasına doğru yapılan ortaya Ronaldo, yükselip kafayı vurdu ancak top farklı şekilde auta gitti. Atletik yapısı ve süratli oyunuyla rakiplerinden bir adım önde olan Portekizli futbolcu, kafa topuna yükseldiğinde izleyenleri hayrete düşürdü. Benzema ve Osasunalı oyuncunun boyun hizasına kadar yükselen Ronaldo, kafayı vurduktan sonra soluğu takım akadaşının üzerinde aldı. Pozisyonun ardından Benzema ufak bir sakatlık geçirdi.








PERDEYİ BENZEMA AÇTI

Ev sahibi ekip mücadeleye etkili başladı.İlk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü elinde bulunduran Mor Menekşeler, baskı kurduğu ilk bölümde golü buldu. Ev sahibi ekipte Fransız yıldız Karim Benzema 19. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından da baskısını sürdüren Real Madrid, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve ekipler soyunma odasına 1-0 Madrid ekibinin üstünlüğü ile gitti.

SKORU JESE BELİRLEDİ

Mücadelenin ikinci devresinde Osasuna, oyunda dengeyi sağlamaya çalışsa da Real Madrid'in genç oyuncusu Jese 60. dakikada takımını 2-0 üstünlüğe taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 2-0 Real Madrid'in üstünlüğü ile sonuçlandı.Bu mücadelenin rövanşı 15 Ocak'ta Osasuna'nın sahasında oynanacak.