DÜNYANIN bir numaralı basketbol ligi NBA'de yeni sezon başlıyor.
30 Ekim Çarşamba gününü 31 Ekim'e bağlayan gece saat 02.30'da Batı Konferansı'nın iddialı takımlarından, Marc Gasol'lü Memphis Grizzlies, 2013'te şampiyonluğu finalde kaybeden ve bir kez daha kupayı hedefleyerek yola çıkan Tony Parker ve Tim Duncan'lı San Antonio Spurs'e konuk olacak. 31 Ekim Perşembe'yi 1 Kasım'a bağlayan gece saat 02.00'da, ligin en heyecan verici oyuncularından Derrick Rose'a 1.5 yıl aradan sonra kavuşan ve tekrar şampiyonluk adayları arasına giren Chicago Bulls'un, geçtiğimiz sezonun sayı kralı Carmelo Anthony ile New York Knicks'i ağırlayacak.
1 Kasım Cuma'yı 2 Kasım'a bağlayan gece 02.00'da sezonun en merakla beklenen rekabetlerinden birinin ilk ayağını izleyeceğiz. LeBron James ve Dwyane Wade'li son şampiyon Miami Heat'in, Deron Williams'lı kadrosuna Kevin Garnett, Paul Pierce, Andrei Kirilenko gibi yıldızları ekleyen Brooklyn Nets'in karşısına çıkacak.
2 Kasım Cumartesi'yi 3 Kasım'a bağlayan gece saat 02.30'da, Dirk Nowitzki'li Dallas Mavericks evinde Memphis Grizzlies'le karşılaşacak ve bu keyifli karşılaşmalar D-Smart 77. Smart Spor ve Smart Spor HD'de ekranlara gelecek.
MAÇ TARİH SAAT KANAL
MEMPHİS GRİZZLİES-SAN ANTONİO SPURS / 30 Ekim'i 31 Ekim'e bağlayan gece / 02.30 / Smart Spor and Smart Spor HD
CHİCAGO BULLS - NEW YORK KNİCK / 31 Ekim'i 1 Kasım'a bağlayan gece / 02.00 / Smart Spor and Smart Spor HD
MİAMİ HEAT - BROOKLYN NETS / 1 Kasım'ı 2 Kasım'a bağlayan gece / 02.00 / Smart Spor and Smart Spor HD
DALLAS MAVERİCKS - MEMPHİS GRİZZLİES / 2 Kasım'ı 3 Kasım'a bağlayan gece / 02.30 / Smart Spor and Smart Spor HD (MA/FG)