MEDİCAL Park Antalyaspor, 30 yaşındaki forvet oyuncusu Lamine Diarra ile 3 yıllık sözleşme yeniledi.
Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Başkan Gültekin Gencer, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Çelebioğlu, Ali İhsan Sav katıldı. Başkan Gencer, 2013-2014 sezonunda sözleşmesi bitecek tüm oyuncularla sözleşme yenilemeyi arzuladıklarını açıklarken şunları söyledi:
"2014 Mayıs ayında sözleşmesi bitecek Lamine Diarra ile sözleşmemizi 3 yıl daha uzatıyoruz. Bu yıl sözleşmesi bitecek tüm oyuncularla önümüzdeki haftadan itibaren görüşmeye başlayacağız. Açılışı bugün Diarra ile yapıyoruz. Diarra dışındaki 10 futbolcuyla da devre arasına kadar anlaşma yapmayı arzuluyoruz. Hiçbir oyuncumuzu birbirinden ayırt etmiyoruz."
Diarra'nın Antalyaspor'a sadece futbol oynamaya gelmediğini, her şeyden önce Antalya'da yaşayıp yerleşecek olduğu için tercih ettiklerini vurgulayan Başkan Gencer, "Bu doğrultuda 3 yıllık sözleşme yapmaya karar kıldık. İnşallah jübilesini de burada yaparız" dedi.
'ARTIK SIRA BENDE'
Kendisini 3 yıl daha kırmızı beyazlı yapan sözleşmeye imza atan Diarra ise şunları söyledi:
"Sözleşmemin bitimine 6 ay olmasına rağmen yönetim benimle konuştu ve anlaştık. Önümüzdeki 3 sezonu burada geçirmek istiyorum. Kulüp olarak bana inanıldı, bana güvenildi. O yüzden 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Artık sıra bende. Antalyaspor'u üst sıralara çıkarmak için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Burada çok mutluyum. Kontratımın yenilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."
Diarra, bu sezonki performansını nasıl bulduğuna ilişkin soruya da, "Açıkcası daha iyisini yapabileceğime inanıyorum. Mutsuz da değilim, mutlu da değilim. Ama daha iyisini yapabileceğimi biliyorum" karşılığını verdi.