Engin AKGÜRBÜZ, Grenoble- Formula1 Dünya Şampiyonu efsanevi Alman pilot Michael Schumacher dün Fransız Alpleri'ndeki Meribel Kayak Merkezi'nde kayak yaparken bir kaza geçirmiş ve kafasını pistin kenarındaki kayaya çarpmıştı. Helikopter ambulans ile Grenoble'de bulunan bir travma hastanesine kaldırılan efsanevi pilotun sağlık durumu için kayak merkezinin genel direktörü bilincinin açık olarak hastaneye kaldırıldığını ve ölüm tehlikesi olmadığını söylemişti.

Ancak gece çıkan son dakika haberlerinde Michael Schumacher'in durumunun kötüye gittiğini ve komada olduğu Fransız hastanesi yetkilileri tarafından açıklanmıştı.

Schumacher'in ülkesi Almanya basınında çıkan son dakika haberlerine göre ise Michael Schumacher'in gece beyninden ikinci bir operasyon geçirdiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu yazıldı. Doktorların beyine olan basıncı azaltmak için bu ikinci operasyonu yaptığı belirtilirken, Schumacher'in tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. Hayatta kalma mücadelesi veren Alman Pilotun bulunduğu hastaneye dünyaca ünlü isimlerin akın ettiği de belirtildi. EA(MA)