FIFA HAKEMLERİ KOKART TAKTI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) 2013-2014 sezonu kış semineri Antalya'da devam ediyor. Belek'teki Calista Luxury Resort Hotel'de yapılan seminerde, 2014 yılında FIFA’nın onayladığı 30 hakeme kokartları takıldı. Törene, Süper Lig kulüplerinden Medical Park Antalyaspor’un Başkanı Gültekin Gencer de katıldı. FIFA hakemi Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek, Mete Kalkavan, Halis Özkahya, Barış Şimşek ve Bülent Yıldırım’ın kokartını, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik taktı.
ABDURRAHMAN ARICI DA ORADAYDI
FIFA Yardımcı Hakem olarak görev yapacak Orkun Aktaş, Bahattin Duran, Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem Kan, Volkan Narinç, Serkan Ok, Tarık Ongun, Mehmet Cem Satman, Aleks Taşçıoğlu ve Kemal Yılmaz’ın kokartlarını, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Mehmet Ufuk Özerten, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Servet Yardımcı ile MHK Başkanı Zekeriya Alp taktı. FIFA Futsal Hakemi olan Kamil Çetin ve Ozan Soykan’ın kokartını ise Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, TFFHGD Genel Başkanı sıfatıyla taktı.
FATİH TERİM DE KOKART TAKTI
FIFA plaj Futbolu Hakemleri Serdar Akçer, Arda Ergene ve Yeliz Topaloğlu ise kokartlarını, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Fethi Heper’den aldı. FIFA Kadın Hakemi olan Dilan Deniz Gökçek, Dilek Koçbay, Melis Özçiğdem ve Hilal Tuba Tosun Ayer’a kokartını TFF Yönetim Kurulu üyeleri Taylan Üner ve Mustafa Beyazlı taktı. FIFA Yardımcı Hakemleri olan Seçil Demirel, Deybet Gök, Belgin Kumru ve Sibel Yamaç’a kokartını, TFF Futbol Direktörü Fatih Terim taktı. Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından akşam yemeğiyle son buldu.