SPOR Toto Süper Lig hazırlıklarını Antalya'nın Serik İlçesi'nde sürdüren Torku Konyaspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, ikinci yarı daha iyi ve mücadele eden takım sahaya süreceklerini söyledi.
Süper Lig'de 20 puanla 13'üncü sırada bulunan Torku Konyaspor, ikinci lig hazırlıklarına Belek Turizm Merkezi'ndeki Papillon Hotel'de başladı. Dün akşam yerleştikleri otelin sahasında ilk antrenmanını yapan Torku Konyaspor, ikinci antrenmanını ise bu sabah yine otelin spor tesislerinde yaptı. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki antrenman, düz koşuyla başladı.
ALİ TURAN AYRI ÇALIŞTI, HLEB KAMPA KATILDI
Ali Turan takımdan ayrı salonda çalışırken, futbolcular performans ve analiz antrenörleri Werner Schoupa ile Önder Yurtgüven gözetiminde kondisyon çalışması yaptı. Neşeli geçen sabah antrenmanına, Torku Konyaspor'un yeni transferi Arsenal ve Barcelona'da forma giyen Alexander Hleb de katıldı.
LİGİN İKİNCİ YARISI ZOLU GEÇECEK
Kamp hakkında bilgi veren teknik direktör Mesut Bakkal, Torku Konyaspor'a ilk yarının bitimine 2 hafta kala geldiğini, takımın başında 2 maça çıktığını söyledi. Antalya kampının dün akşam başladığını hatırlatan Bakkal, "Genel anlamda takımdan memnunum. Bir stoper ve 1 forvet oyuncu transfer ettik. Çift antrenmanla hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. 3 veya 4 hazırlık maçı yapacağız. Ligin ikinci yarısı çok zorlu geçecek. Ancak daha iyi ve mücadele eden bir takım sahaya süreceğiz" dedi.
Ligin son 2 maçının kendileri açısından çok iyi geçtiğini kaydeden Bakkal, izinli Gekas ve Jalman'ın da bu akşam kampa katılacağını söyledi. İkinci yarıya iyi başlangıç yapmak istediklerini anlatan teknik direktör Mesut Bakkal, "Taraftar, yöneticiler ve futbolcular bir bütün. Torku Konyaspor'u en iyi yerlere getirmek için çalışacağız" diye konuştu.