Mehmet ÇİFTÇİ/MADRİD-

Dünyanın bir numaralı futbolcuları arasında gösterilen Lionel Messi'nin saha içinde ikinci kez kusması Barcelona heyetini telaşa düşürdü. Teknik direktör Gerardo Martino düzenlediği basın toplantısında bu durumun normal olmadığının altını çizerek yıldız futbolcuyu bir uzmana götürdüklerini itiraf etti. Messi ile bu konu hakkında bir konuşma yaptığınıda hatırlatan Martino bana rahatsızlığının saha içindeki randımanına etki yapmadığınıda açıkladı.

Barcelona'nın Arjantinli teknik adamından gelen bu itiraf İspanya'da bomba etkisi yaptı. Ulusal medya kulüp doktorlarından Messi'nin hastalığının ne olduğu konusunda açıklama yapması çağrısında bulunarak, Messi'nin durumunun normal olmadığını itiraf eden hocasının yaptığı itirafı detaylandırılmasını istediler.

Arjantin milli takımının Romanya ile yaptığı maçın henüz 8. dakikasında kustuğu gözlenen süper yıldız Lionel Messi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bu durum kulübümde de birçok kez oldu, kaygılanmaya gerek yok" şeklinde konuştu. Arjantin Milli Takım teknik direktörü Alejandro Sabella ise Messi'nin maçtan öncede kendisini hasta hissettiğini kaydederek, "Yedek kulübesine giderek su içti" açıklaması yaparak akıllarda soru işareti bırakmıştı.

MÇ(UD)