Barcelona'da Messi üzüntüsü yaşanıyor. Real Betis'le oynanan karşılaşmada sakatlanan Arjantinli yıldız, oyundan çıkmak zorunda kaldı. Messi'nin durumunun ciddiyeti yapılan kontrollerin ardından belli oldu ve 6 ile 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

FUTBOL HAYATI TEHLİKEYE GİREBİLİR
Yıldız oyuncu ilk sakatlığını hazırlık kampında yaşamış ve birçok özel maçta görev alamamıştı. İkinci sakatlığını Süper Kupa sonrası yaşayan Messi iki resmi maçı kaçırmak zorunda kalmıştı. 28 Eylül tarihinde bu sezon üçüncü sakatlığını yaşayan oyuncu bu sakatlık sonucunda da üç karşılaşmada forma giyemedi. Doktorlar Messi'nin sakatlığının ciddi olduğunu ve Arjantinli yıldızın forma giymede ısrarlı olmaya devam etmesi halinde futbol hayatını tehlikeye atabileceği uyarısı yaptılar.

İYİLEŞENE KADAR KADROYA ALMAYIN ISRARI
Messi'nin takım arkadaşı Cesc'in Arsenal forması giydiği dönemde aynı sorunla karşılaştığına vurgu yapan doktorlar Barcelonalı oyuncunun uzun bir süre dinlendirilmesi gerektiğine işaret ettiler. İspanyol medyası ise teknik direktör Tata Martino'nun bu duruma acilen el koyması tavsiyesinde bulundu. Gerekirse Messi'nin dinlendirilmesini isteyen gazeteler,Tata'nın bu oyuncuyu ısrar etmesi halinde bile iyileşene kadar kadroya almamasını belirttiler. Barcelona hocası Martino, Real Betis karşılaşması sonrası Messi ile konuşacağını ancak ilk önce doktorlardan gelecek raporu beklediğini söyledi.

Tata Martino,medyadan gelen eleştiriler üzerine ben doktor değilim onlar Leo oynayabilir diyorlar bende kadroya alıyorum durumunun acil olup olmadığına ben karar veremem diyerek eleştirilere cevap verdi. Messi'nin genel durumunun kulüp doktorlarının yapacağı kontrollerden sonra açığa kavuşacağı açıklandı.

KONTROLLER SONRASI İLK AÇIKLAMA
Messi'nin durumunun ciddiyeti yapılan kontrollerin ardından belli oldu ve 6 ile 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

DAHA ÖNCE DE KORKUTMUŞTU
Geçtiğimiz aylarda Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin Levante önünde oynadığı lig maçının 71. dakikasında karşılaşmadan alınırken yaşadığı kısa süreli rahatsızlık, doktorları alarma geçirmişti.