MERSİN İdmanyurdu'nda yarın yapılacak olağanüstü genel kurul ve Manisaspor maçının büyük heyecanı yaşanıyor.
Mersin İdmanyurdu'nun olağanüstü genel kurulu yarın 10.30'da Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılacak. Genel kurul öncesi güçlü bir yönetim arayışında olan Başkanı Ali Kahramanlı, eski başkanlardan Hamit İzol ile birlikte Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şerafettin Aşut ve çok sayıda iş adamı ile görüşerek liste oluşturma çalışması yaptı. Çalışmaları değerlendiren Başkanı Ali Kahramanlı, oluşturdukları listeyi Vali Hasan Basri Güzeloğlu'na göstererek destek istediklerini ifade etti.
Kahramanlı, "Yeni yönetim listesinin oluşmasında eski başkan Hamit İzol ve iş adamı Mahmut Arslan'nın çok büyük katkıları var. Göreve gelecek yeni yönetimle güzel işler yapacağımıza inanmaktayım. Burada dışarıdan bize destek verecek arkadaşlarda var. Bugüne kadar nasıl gece gündüz demeden çalıştıysak, bundan sonrada aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Yeniden liste oluşturan Başkan Kahramanlı, seçilecek olan yönetim kurulunun tesis konusunda da önemli adımlar atacağını vurgularken de şunları söyledi:
"Şu anda öncelikli hedefimiz takımın mali yükünü sırtlayacak bir yönetimin oluşturulması. Günlerdir bu konuda yoğun temaslarımız oldu. Kent yönetici ve ekonomik dinamiklerinin de desteği ile bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Hedefimiz Süper Lig. Göreve gelecek yönetimin bu işin üstesinden geleceğini umuyorum. Süper Lig'e çıkarken de tesis konusunu da unutmayacağız. Burada en önemli olay bizim için tesisleşme ve alt yapıya önem vermektir. Hep beraber bunu başaracağımıza inanmaktayım."
MAÇ 14.00'DE
Bu arada Mersin İdmanyurdu kendisini gibi zirve mücadelesi veren Manisaspor ile bugün 14.00'de Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda karşılaşacak. Manisa maçına sıkı bir tempoda hazırlandıklarını belirten teknik direktör Hakan Kutlu, zorlu puan mücadelesinden arzuladıkları galibiyetle ayrılacaklarını söyledi. Kutlu, maça mutlak galibiyet için çıkacaklarını, bu konuda taraftarlarının da takımlarını 90 dakika boyunda destek vermelerini istedi.
Öte yandan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun kararı gereğince Hakan Kutlu'ya Karşıyaka maçında hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş cezası verildi.
Satışa sunulan Mersin İdmanyurdu - Manisaspor maçı bilet fiyatları ise şöyle açıklandı:
Kale Arkası Tribünleri: 2 TL, Maraton Tribünü: 5 TL, Kapalı Tribün: 20 TL, Vip A-C Tribünleri: 30 TL, Vip B Tribünü: 40 TL
Mersin İdmanyurdu'nda kırmızı kart cezalısı Anıl ile sakatlığı süren Mehmet Yıldız'ın dışında eksik bulunmuyor. AŞ(AP/AÖ)  FOTOĞRAF