PTT 1'nci Lig'de yarın saat 19.00'da sahasında lider Ankaraspor'u ağırlayacak olan Mersin İdmanyurdu, tüm hesaplarını galibiyet üzerine kurdu.
"BU MAÇIN BÜYÜK ÖNEMİ VAR"
Ankaraspor takımının gücünü yakından bildiklerini ve bu önemli maça sıkı bir çalışma temposuyla hazırlandıklarını belirten teknik direktör Hakan Kutlu, "Bu maçın her iki takımı açısından büyük önemi var. Rakibimiz liderlik koltuğundan inmemek için çaba harcarken, biz ise zirveden kopmamanın hesaplarını yapıyoruz. Takım olarak iyiyiz. İnanıyorum ki, pazar günü taraftarlarımızın da vereceği büyük destekle sahadan galibiyetle ayrılarak zirve yarışından kopmayız. Tüm hesaplarımızı mutlak galibiyet üzerine kurduk. Bu önemli maçta taraftarımızın vereceği destekle çok arzuladığımız 3 puanı alacağımızı düşünüyorum" dedi.
"KALİTELİ BİR TAKIMIZ"
Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı ise, hedefleri olan şampiyonluğa ulaşmak için mücadele ettiklerini belirtti. Takımının Samsunspor galibiyetiyle filizlenen zirve mücadelesinin Bucaspor deplasmanında alınan 1 puanla sürdüğünü anlatan başkan Kahramanlı, "Ekibimize olan güvenimiz sonsuz. Ekonomik sıkıntılar yaşadığımız bir gerçek. Ancak, elimizden geldiğince bunu teknik heyet ve futbolcularımıza yansıtmamaya çalışıyoruz. Tabi ki sorunlarımız var. Ancak, bu sorunlar baş edilemez değil. Buradan tüm Mersin dinamiklerine yeniden çağrıda bulunuyorum. Gelsinler, bu takıma sahip çıksınlar" dedi.
TARAFTARA ÇAĞRI 
Ankaraspor maçının son derece önemli bir sınav olduğuna da işaret eden Başkan Kahramanlı, "Arzumuz, pazar günü Ankaraspor maçında tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun dolmasıdır. Bunun zor olmayacağını biliyorum. Çünkü kent merkez nüfusu 1 milyona yaklaşan bu kenttin stadyumu doldurmaması son derece üzüntü verecidir. Tüm taraftarlarımızı bu zor sınavda takımlarına destek olmaya çağırıyorum" diye konuştu.
Mersin İdman Yurdu'nda zorlu Ankaraspor maçında Nduka ve Nurullah Kaya cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Teknik direktör Hakan Kutlu'nun Nduka'nın bu maçta forma giyemeyecek olmasından dolayı yabancı kontenjanına takılmayan Mitroviç'e görev vermesi bekleniyor.