PTT 1'inci Lig'de sahasında Boluspor ile golsüz berabere kalan Mersin İdmanyurdu, karşılaşmanın hakemi Serkat Tokat'a tepki gösterdi.
"KAZANMALIYDIK"
Teknik direktör Hakan Kutlu maçın ilk yarısında hakeme itiraz ettiği gerekçesiyle tribüne gönderilirken yardımcı antrenör Gökmen Barış, kendileri için çok önemli bir karşılaşma oynadıklarını belirtti, şöyle konuştu:
"Kazanmamız gereken bir maçtı. Maça iyi başladık ama sonradan oyun dengelendi. İkinci yarı ise oyuncularımız ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra ki mücadele çok iyiydi. İkinci yarı tek eksiğimiz goldü. Oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Bu çocukların emeklerine teşekkür etmiyorsak, haksızlık yaparız. Maçı müthiş istediler."
"RAKİBİN 2-3 OYUNCUSUNU ATMALIYDI"
Karşılaşmanın hakemi Serkat Tokat'ın sonuca etki olduğunu iddia eden Gökmen Barış, şöyle devam etti:
"Ne hikmetse sahamıza gelen hakemler, hiçbir baskı olmaması rağmen çok kötü kararlar veriyorlar. Bu maçta da rakipten en az 2-3 oyuncu oyundan atılmalıydı. Bir de teknik direktörümüz Hakan Kutlu'yu, (böyle maç mı yönetilir) dedi diye tribüne yollandı. Hiç bir uyarı bile yapmadı. Bu tepkiye teknik direktör tribüne yollanırsa hiçbir teknik direktör maçı kulübede tamamlayamaz. Oyuncularımızın emeklerine yazık."