MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Hakan Kutlu, takımının başarı grafiğinin her geçen gün arttığını belirtirken taraftarlarına destek çağrısından bulundu.
Tüm olumsuzluklara rağmen zirveye çok yakın olduklarını ifade eden Hakan Kutlu, 17 maçta 30 puan aldıklarını hatırlattı, şunları söyledi:
"Sporcularımız ise lige çok iyi başladı. Ama maalesef bazı sıkıntılarla karşılaştık. Problemlerimizin başında bir şehrin takımını kabullenmemesi var. Bu konuda hem biz hem de Başkan Ali Kahramanlı çok yalnız kaldı. Tüm çabalarına rağmen ne yazık ki bu sıkıntıları aşamadı. Bunlara rağmen bizim için çok iyi bir ilk yarı oldu. Deplasmanda kazandığımız Şanlıurfaspor maçı, zirveden kopmamalmız için çok önemliydi. Önümüzde bir de genel kurul var. Oluşacak olan yeni yönetimle Mersin'e yakışan şampiyonluğu getirmeyi düşünüyoruz."
ADANASPOR MAÇI DERBİ NİTELİĞİNDE
Ligin ikinci yarısına daha iyi bir başlangıç yapabilmek için Adanaspor maçına büyük önem verdiklerini vurgulayan Hakan Kutlu, şu görüşlere yer verdi:
"Murat Ceylan ile Lawal'in sakatlığı var. Maç günü durumlarına bakacağız. İyi olurlarsa onları da kadroya dahil edeceğiz. Deplasmanda iyi oynuyoruz. Aslında iç sahada da iyi oynuyoruz. Fakat kendi evimizde oynadığımız 1461 Trabzon ve Boluspor maçının 45 dakikasını ne yazık ki 10 kişi oynamak zorunda kaldık. Ama 10 kişi kaldığımız maçlarda da büyük performans sergiledik. İç sahada oynadığımız maçlarda taraftar desteğini de tam olarak alamıyoruz. Futbolseverler inşallah bundan sonra gereken ilgi gösterir ve bu takım da kendine yakışanı yapar." Mİ(AP/AÖ)