MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Yılmaz Vural, cuma akşamı sahalarında oynayacakarı Orduspor'un çok güçlü bir ekip olduğunu söyledi.
Mersin İdmanyurdu'nun bugün Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda yaptığı antrenmanda futbolcuların son derece hırslı ve istekli olduğu dikkati çekerken Yılmaz Vural, zorlu maç konusunda şöyle dedi:
"Ancak, biz de zor günlerin takımıyız. Futbolcularımın çalışmalarda gösterdikleri hırs ve istek bizi bir hayli umutlandırıyor. Kent bizden başarı bekliyor. Evimizde Orduspor'u yenmek zorundayız. Tüm taraftarlarımızı bu önemli maçta takımlarına destek vermeye çağırıyoruz."
SOKAKLAR BAYRAKLARLA DONATILDI
Bu arada Mersin'in sokakları bayraklarla donatıldı. Bu arada bir grup taraftar, takımlarından Orduspor maçında galibiyet beklediklerini ifade ettiler. Taraftarlar, tüm Mersinlileri cuma günü takımlarına destek vermeye çağırdılar.
SAHİP ÇIKACAĞIZ
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise Mersin İdmanyurdu'na sahip çıkmanın görevleri olduğunu belirtti. Futbolcu alacakları konusunda yaşanan maddi krizi yakından takip ettiğini ve bu krizin aşılması için telmaslarda bulunduğunu belirten Başkan Kocamaz, şöyle devam etti:
"Futbolcu kardeşlerimizden beklentimiz, son üç maçın sonunda arzu ettiğimiz Süper Lig özlemini gidermeleri. Maddi krizin aşılması yönünde sayın Valimiz ve yönetim kurulu ile sürekli irtibat halindeyiz."
TEK MAÇLIK KART UYGULAMASI
Cuma günü 21.45'de Mersin Stadyumu'nda oynanacak Orduspor maçı için Mersin İdmanyurdu, tek maçlık kart uygulaması yapacak. Taraftarlar perşembe günü 10.00'dan itibaren Tevfik Sırrı Gür Stadyumu gişelerinden kartlarını alabilecekler. Maç günü ise satışlar Mersin Stadyumu gişelerinden devam edecek. Ayrıca Passolig kartı olanlar da kartlarına dolum yaparak maça giriş yapabilecek. Maç fiyatları ise, Kale arkası 2, maraton 5, kapalı 10, VIP A-C 20 ve VIP B 30 TL olacak.

AŞ(AP/AÖ) FOTOĞRAF