PTT 1'inci Ligi'nde 9 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Mersin İdmanyurdu'nun sahasında Manisaspor'u 1-0 yenmesi, kırmızı lacivertli camiada büyük sevinç yarattı.
Mersin İdmanyurdu, ligin 13'ncü haftasında sahasında 1461 Trabzon'a 1-0 yenildikten sonra başarılı sonuçlar almaya başladı. Önce deplasmanda Balıkesirspor ile berabere kalan Mersin İdmanyurdu, 15'inci hafta evinde karşılaştığı Samsunspor'u uzatmanın son dakikasında Lawal'in müthiş golüyle sahadan 5-4 galip ayrıldı. Samsunpor maçından sonra oynadığı 7 karşılaşmanın 4'ünü kazanan kırmızı lacivertliler, 3 maçta da berabere kaldı. Ligde oynadığı son 9 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Mersin idmanyurdu, son 4 maçta da kalesinde hiç gol görmedi.
MERSİN'DE ÇİFTE MUTLULUK
Mersin İdmanyurdu, cumartesi günü yapılan olağanüstü genel kurulla kulüp yönetimini belirlerken kırmızı lacivertliler, aynı gün sahasında Manisaspor'u yendi. Güven tazeleyen Başkan Ali Kahramanlı, Manisaspor önünde elde edilen galibiyetin büyük önemi bulunduğunu söyledi. Teknik heyet ve futbolcularını yürekten kutladığını belirten Başkan Kahramanlı, şunları söyledi:
"Yakaladığımız net gol pozisyonlarını değerlendirmiş olsaydık, belki de tarihi bir farka ulaşmış olurduk. Ancak, sonuçta 3 puanla ayrıldık. Oyun üstünlüğü de bizdeydi. Hedefi olan, hedefe giden, güven veren bir takım görüntüsü vardı. Ben bu galibiyeti 6 puanlık bir galibiyet olarak görüyorum."