SÜPER Lig'e çıkmak için play off yarı finalinin ilk maçını cuma günü sahalarında Orduspor'la oynayacaklarını hatırlatan Mersin İdmanyurdu'nun Başkanı Ali Kahramanlı, galibiyeti hedeflediklerini söyledi.
Takımının Mersin Hilton Oteli'nde kampa girdiğini, direk Süper Lig'e çıkamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Başkan Ali Kahramanlı, "Eğer bazı maçlarımızı kazanabilseydik, bugün bu noktada olmazdık" dedi. Bundan sonraki sürecin iyi değerlendirmeleri gerektiğine işaret eden Başkan Kahramanlı, şöyle devam etti:;
"Bu nedenle tüm Mersinliler'i cuma günü yapacağımız Orduspor maçına davet ediyor, Mersin Stadyumu'nu doldurmasını ve takımlarına destek vermesini bekliyoruz. Bu bizim kader maçımız olacak. O nedenle hiç olmadığı kadar birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Mersin İdmanyurdu'nun yeri Süper Lig."
Gelinen noktada futbolculara ve teknik heyete de büyük görev düştüğünü anlatan Başkan Kahramanlı, şöyle dedi:
"Herkes bu konuda görev ve sorumluluk almalı. Futbolcu ve teknik heyetimizin de bunun bilincinde olduğunu ve buna göre hareket ettiklerini düşünüyorum. Tek sefere mahsus olmak üzere 15-20 bin adet kombine bilet bastırdık. Yönetim olarak, takım olarak Süper Lig'e çıkacağız."

AŞ(AP/AÖ) FOTOĞRAF