SAMSUNSPOR'u 3-4 yenen Mersin İdmanyurdu'nda futbolculara verilen 2 gün izinden sonra deplasmanda oynayacağı Bucapor maçının hazırlıkları başladı.
Macit Özcan Tesisleri'nde akşam saatlerinde bir araya gelen futbolcular, atrenmana çıktı. Teknik direktör Hakan Kutlu, futbolculara yaptığı kısa konuşmanın ardından çalışma başladı. Düz koşudan sonra ısınma hareketlerine başlayan futbolcuların Samsunspor galibiyeti nedeniyle yüzlerinin güldüğü dikkati çekti. Çalışmada son derece hırslı görünen kırmızı lacivertlilerin istekli oldukları gözlendi.
"OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM"
Hakan Kutlu, antrenmandan sonra Samsunspor galibiyetini unuttuklarını ve deplasmanda pazartesi günü oynayacakları Bucapor maçını düşündüklerini belirtirken şöyle dedi:
"Artık puan kayıp edecek lüksümüz kalmadı. Her maçı kazanmak zorundayız. Futbolcularım da bunun farkındalar. Onlara güvenim sonsuz. Görev alan, almayan tüm futbolcularım, takım ruhu içinde hareket ediyor. Bucaspor karşısında atak ve seri bir futbol sergileylerek sahadan 3 puanla ayrılmayı arzuluyoruz."
Bu arada cezası biten kaptan Ali Tandoğan ile Mitroviç'de çalışmalara katıldı. Her iki futbolcunun da Bucaspor kadrosunda yer alacağı bildirildi.
MALİ KRİZ SÜRÜYOR
Öte yandan Mersin İdmanyurdu'nda devam eden mali kriz sonunda patlak verdi. Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun 180 bin TL'yi bulan ödenmeyen faturası nedeniyle elektrikleri görevliler tarafından kesildi. Ancak, yapılandırılan fatura sonrası stadyumun elektiriği yeniden açıldı.