MERSİN İdmanyurdu Basın Sözcüsü Sabri Tekli, deplasmanda oynayacakları Tekden Denizlispor karşılaşmasında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade etti.
PTT 1'nci Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu'nda bu pazar deplasmanda oynanacak olan Tekden Denizlipor karşılaşmasında tek hedef galibiyet olarak açıklandı. Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Sabri Tekli, futbolculara ve teknik ekibe olan güvenin tam olduğunun altını çizerek, "Deplasmanda oynayacağımız bu müsabakadan mutlak galibiyet ile ayrılmak zorundayız. Ligin zirvesinde kıyasıya bir mücadele var. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Bundan dolayı deplasmanda oynayacağımız bu maçtan da galibiyet ile ayrılarak Mersinimiz'i sevindirmek istiyoruz" dedi.
Tekden Denizlispor'un 28 Puan ile ligin 12'nci sırasında bulunduğunun altını çizen Sabri Tekli, 'Ligin üst sıralarında olduğu gibi alt sıralarında da büyük bir mücadele sergileniyor. Rakibimiz düşme potasının içerisine girmemek adına mücadele edecek. Biz de Süper Lig potasından çıkmak istemiyoruz. Bundan dolayı sahada kıyasıya bir mücadele yaşanacağından eminim; fakat her ne olursa olsun kazanan taraf kırmızı  lacivertli ekibimiz olacaktır' şeklinde konuştu.
MİY'in Akdeniz Oyunları sırasında kullanılan stada en yakın zamanda geçeceğini kaydeden Tekli şuları söyledi: "Yeni stat daha başarılı sonuçlar getirecektir. Taraftarlarımız da bu stada geçmeyi çok arzuluyor. Taraftarlarımız gibi teknik heyetimizin ve futbolcularımızın da yeni stat ile ilgili istekleri var. Biz de Başkanımız Ali Kahramanlı ve yönetim kurulumuz olarak yeni stada geçmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En kısa sürede yeni stada geçmek için mücadele ediyoruz. Bu konuda önümüzdeki günlerde sonuç alacağımızdan eminim. Yeni stada geçmemiz ile birlikte teknik açıdan oldukça üstün olan futbolcularımız zemin avantajını kullanırken, taraftarlarımız da çok daha güzel bir ortamda seyir zevki yaşayacaklardır."

ME(AP/AÖ) FOTOĞRAF