MERSİN İdmanyurdu, Yılmaz Vural ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Hilton Sa Oteli'nde yapılan imza töreninde konuşan Başkan Ali Kahramanlı, yollarını ayırdıkları Hakan Kutlu'nun büyük fedakarlıklar yaparak takıma önemli hizmetleri bulunduğunu dile getirerek teşekkür etti. Bu tür değişikliklerin her takımda olabileceğini ifade eden Kahramanlı, "Uzun zamandır Hakan Kutlu ile çalıştık. Kendisi bizlere büyük hizmetler verdi. Ancak yollarımızı ayırdık. Yeni bir kan değişimine gittik. Yeni teknik direktörümüzle şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyoruz" dedi.
Mersin İdman Yurdu'nun yeni teknik direktörü Yılmaz Vural ise kaliteli bir takıma geldiğini belirtti. Futbolcular arasında eski oyuncularının da olduğunu ifade eden Vural, şunları söyledi :
"Takımda yakından tanıdığım isimler var. Zaten kadro yapısına baktığımız zaman önemli bir takım. Bundan sonraki dönemlerde başarılı olacağımıza inanıyorum. Zaten konum olarak çok kötü bir yerde değiliz. Bu nedenle taraftarların da desteği ile başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Mersin'e gelmeden önce takımın bir iki maçını izledim. Gerçekten kaliteli oyuncunlar var. Bu güzelim kenttin takımına tüm sivil toplu kuruluşları ve siyasilerin sahip çıkması lazım. Hep beraber bu takımı el ele vererek Süper Lig'e çıkaracağız. Her maçımız bir final havasında olacak, beraberliğe pirim yok. Galiyete pirim var. Şimdi işi sıkı tutmanın zamanıdır."

Mİ(AP/AÖ) FOTOĞRAF