SPOR Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, geçen sezon Medical Park Analyaspor'da oynayan Brezilya asıllı Türk futbolcu Gökçek Vederson ile 2 yıllığına anlaştı.
Gökçek Vederson için, Hilton Otel'de imza töreni düzenlendi. Törende konuşan Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yeni sezon hazırlıkları nedeni ile başarılı bir transfer gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bildiğiniz gibi, 2014-2015 sezonunu başladı. Biz bugüne kadar hem iç, hem de dış transferde yüzde 90 oranında transferlerimizi tamamladık. Bundan sonraki süreçte 3-4 transfer daha yapmayı planlıyoruz. Hedeflediğimiz 3-4 transferi de 3-5 gün içerisinde tamamlayarak kadromuza katacağız. Bugün itibariyle Vederson bundan sonra Mersin İdmanyurdu formasını giyecek. Vederson deneyimli, karakterli, düzgün, işini iyi yapan bir arkadaşımızdır. Daha öncede Bursaspor'da, Fenerbahçe'de, geçen dönem ise Medical Park Antalyaspor'da forma giydi. Antalya'da 29 maçta oynayarak başarılı bir grafik çizdi. Bundan sonra da Mersin İdmanyurdu formasını giyerek, takıma en iyi şekilde katkı sağlayacak. Bugüne kadar yaptığımız tüm transferlerimiz birbirinden değerli futbolculardır. Bu nedenle de düzgün ve iyi bir kadroya sahibiz. İyi bir kadro oluşturmaya çalıştık. Hiç kimsenin Mersin İdmanyurdu ile ilgili bir şüphesi olmasın. Çünkü Mersin İdmanyurdu her zaman olduğu gibi büyük bir camiadır" dedi
Söz alan Gökçek Vederson ise "Benim burada olmamda desteği olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Mersin'e mutlu olmak için geldim. Burada da mutlu olacağım" diye konuştu.
Konuşmanın ardından ise Vederson 2 yıllığına sözleşme imzaladı.

FOTOĞRAFLI