MERSİN Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Mersin İdmanyurdu'nun PTT 1'inci Ligi'nde zirve mücadelesi vermesinden mutluyum. Valilik olarak her zaman kulübün yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.
Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle makamında görüşen Vali Güzeloğlu, şunları söyledi:
"Mersin İdmanyundu, ilimizin gelişimi ve tanıtımı adına çok büyük katkılar veriyor. Bu sezon 1 yıl aradan sonra doğrudan Süper Lig'e yükselmek için mücadele veriyor. Geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen olağanüstü kongre sonunda oluşan yeni yönetime, işadamlarımızla spora gönül veren insanlarının muhakkak destek olması gerekiyor. Tüm Mersinlileri bir kez daha Mersin İdmanyurdumuz'u her şeyiyle sahiplenmeye, bugüne kadar verdikleri destekleri arttırarak geliştirmeye ve yeni yönetimle hedeflere doğru hep birlikte yol almaya davet ediyorum."
Başkanı Ali Kahramanlı ise genel kurul öncesi Vali Güzeloğlu'ndan destek istediklerini hatırlattı, "Projelerimizi valimizle paylaştık. En kısa sürede tesislerimizin temelini atmayı planlıyoruz" diye konuştu. Başkan Kahramanlı, daha sonra Vali Güzeloğlu'nu pazar günü oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına davet etti.