Mustafa ERCAN / MERSİN, () - SPOR Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu geçen sezon Antalyaspor'da forma giyen Brezilya asıllı Türk santrfor Tita (Sidney Cristiano dos Santos Melih Gökçek) ile 2 yıllığına sözleşme imzaladı.

İmza töreni, kulüp binasında gerçekleşti. Törene, Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, yöneticiler ve Tita katıldı. Tita'nın Mersin İdmanyurdu forması ile katıldığı törende konuşan Kahramanlı, transfer döneminde kadrolarına önemli ve kaliteli isimleri dahil ettiklerini belirterek, "Şu an transfer çalışmalarımızın sonuna geldik. Belki 1-2 eksiğimiz olabilir. Bunu da inşallah birinci kampımız bu hafta bitiyor. İkinci kampta inşallah kadromuzda eksikliklerimizi göreceğiz ve eksik olan yerlerimizi tamamlayacağız. Hepsi birbirinden değerli, kaliteli transferler yaptık. Bugün yanımızda daha önce herkesin tanıdığı bir oyuncu var. Geçen sene Antalyaspor'da oynadı. Takımımıza çok büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz, kendilerine güveniyoruz. Özellikle Mersin’i tercih ettiği için teşekkür ediyoruz" dedi.

Takım için en iyisini yapma mücadelesi verdiklerini ifade eden Kahramanlı, "İnşallah Mersin İdmanyurdu için iyi bir sezon olur. Biz çalışıyoruz, bize inanın, bize güvenin. Ben özellikle Mersinlilerden destek bekliyorum. Herkes bizden bir şey bekliyor. Ama bizde bir şeyler bekliyoruz. Biz eğer burada zamanımızı malımızı her şeyimizi Mersin İdmanyurdu'na feda ediyorsak bundan sonraki bu süreci Mersinimizin taraftarlarımızın bu konuda kombinelerle ilgili, localarla ilgili herkesin desteğini ve katkısını bekliyoruz. Önümüzdeki sene inşallah Mersin yılı olacak. Mersin bundan sonraki süreci en iyi şekilde değerlendirecek. İnşallah bundan sonra Mersin kalıcı olacak" diye konuştu.

Bir soru üzerine Mersin İdmanyurdu'nun Beşiktaş maçını seyircisiz oynaması ile ilgili cezaya değinen Kahramanlı, şunları söyledi:

"Federasyon başkanımızla konuştum. Konudan bilgisinin olduğunu, tarafsız sahada oynadığımız için bunları tarafsız sahadaki cezanın ne şekilde olacağına dönük bir talimatının olmadığını söylediler. Bunu yeniden değerlendirecekler. Yeniden o düzenlemeyi değiştirecekler. İnşallah önümüzdeki günlerde kulübümüze ya bir tribün cezası gelecek yada bir para cezası gelecek ama ilk maçtaki ceza yüzde 99 kalkacak. Biz bunu konuştuk, bunun çalışmasını yaptık, bunun itirazını yaptık."

Ardından söz alan Tita ise yönetime teşekkür ederek, Mersin İdmanyurdu ile sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu söyledikten sonra 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

FOTOĞRAF