MERSİN İdmanyurdu, Polonya’nın süper lig takımlarından Gornik Zabre’den transfer ettiği 27 yaşındaki Prejuce Nakoulma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Prejuce Nakoulma'nın transferi için kulüp binasında tören düzenlendi. Dün sağlık kontrolünden geçen Afrika'nın bir ülkesi olan Burkina Faso'lu futbolcu Nakoulma'nın imza törenine başkan vekili Abdi Kurt’un yanı sıra kulüp yöneticileride katıldı. İmza töreninde konuşan başkan vekili Abdi Kurt, transferde ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, "Kulübümüzün Burkina Faso asıllı, Polonya liginden gelen Prejuce Nakoulma 27 yaşında, Burkina Faso Milli Takımın'da halen oynuyor. Geçen sezon 10 gol ve 6 asistle oynadı. Türkiye'de de 3-4 kulüp Nakoulma'ya talip oldu. Oyuncu da Mersin İdmanyurdu'nu tercih etti. Nakoulma ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladık. Takımımız şu anda kampta. İmzadan sonra sağ açık oynayan oyuncumuz menajeri ile birlikte kampa katılacak. Takımın sağ kanadındaki açığı da bu şekilde kapatmış oluyoruz. Bundan sonraki transferlerimizi biraz daha yavaş yapacağız. 2-3 mevkide açığımız kaldı. Takımımız tam kadro kampta bulunuyor. Avusturya Kampı'na kadar takımın tüm kadrosunu oluşturmuş olacağız. Yeni sezonda ilk 10'da mücadele edecek bir takım yaratmaya çalışıyoruz" dedi.
Mersin'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Nakoulma, "Biran önce takımla çalışmalara başlayarak yeni sezona hazırlanmak istiyorum. Bana olan güvenin farkındayım ve bu güveni boşa çıkarmayacağım. Takımımın başarısı için var gücümle sahada savaş vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Nakoulma sözleşmeye imza attı.

FOTOGRAFLI