PTT 1'inci Lig'de sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la 2-2 berabere kalan Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Hakan Kutlu, karşılaşmada oyun anlayışlarını sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
Çarşamba günü deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'u yenmek istediklerini belirten Hakan Kutlu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un çok kaliteli ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu hatırlatırken şöyle konuştu:
"Şampiyonluktaki rakibimiz karşısında galibiyet almak istiyorduk. 1-0 öne geçtiğimiz maçta oyunu tutamadık ve 2-1 geriye düştük. Ardından bir duran topta skor 2-2 oldu. Kazanmayı istiyorduk ama şampiyonluk yolunda rakibimiz olan bir takıma karşı yenilmememiz de önemliydi. Yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde kalan maçları kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Önümüzdeki 3 maçı alırsak ilk 2 içine gireceğimizi düşünüyorum."
Hakemler hakkında konuşmak istemediklerini, ancak son haftalarda hatalarının hep kendilerini bulduğunu dile getiren Hakan Kutlu, son olarak şunları söyledi:
"Maçın içinde verilmeyen fauller var. Rakibimiz için çalınan çok kolay faul pozisyonları var. Bize verilmemesi gereken sarı kartlar, kırmızı kartlar var. Hakemlerin daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Kartlar hep bizim alehimize çıkıyor. Biz ikili mücadeleden kart görürken rakibin bir oyuncusu oyuncumuza tekme atıyor, kart çıkmıyor. Rakibin 2 oyuncusu çift sarı karttan oyundan atılmalıydı. Lütfen hakemler daha dikkatli olsunlar, hatalı kararlar vermesinler." ME(AP/AÖ) FOTOĞRAF