MERSİN İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, yönetim olarak 4 Ocak tarihinde yapılmak üzere olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıkladı.
Başkan Ali Kahramanlı, açıklamasında, "Güçlü bir yönetim çıkmazsa aday olmayacağım. Gelecek olan yönetim bu takımı yeniden Süper Lig'e taşıyabilecek bir vizyona sahip olmalı ve bugüne kadar kimsenin yapamadığı alt yapıyı oluşturarak bundan sonra kimsenin kapısını çalmadan kendi ayakları üstünde durabilecek bir plan, proje yürütmeli" dedi.
KUTLU:"OYUNUMUZUN KARŞILIĞI BERABERLİK DEĞİLDİ"
Kendi evinde karşılaştığı lider Ankaraspor’la 1-1 berabere kalan Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Hakan Kutlu, sonuca çok üzüldüklerini söyledi. Maçın ilk 15 dakikası haricinde kalan 75 dakikada iyi bir oyun ortaya koyduklarını vurgulayan Hakan Kutlu, şöyle devam etti:
"Oyuncularım maçın içinde ne yapılması gerekiyorsa hepsini yaptı. Rakibimiz ilk 15 dakikada üstünlük kurdu. Daha sonra ise biz oyunda dengeyi sağlayarak baskı kurmaya başladık. Maçın ilk yarısı berabere bitti. İkinci yarıya bir oyuncu değişikliği yaparak başladık. İkinci yarıdaki oyunumuz daha iyiydi. Bu yarıda 5 gol pozisyonumuz vardı. Ancak bunlardan birini değerlendirebildik. Maçın kırılma anları vardı. Girdiğimiz pozisyonları gole çevirseydik, maç çok farklı olurdu. Ancak öne geçmemize rağmen, bir gol yedik ve maç 1-1 bitti. Bu bir puan, iyi değil. Bu oynadığımız oyunun karşılığı 3 puan olmalıydı. Tabi Ankaraspor iyi bir takım. Ekonomik anlamda güçlü bir takım. Oyuncularının ekonomik anlamda ihtiyaçlarını karşılayabilen bir takım. Oyuncularımızı kutluyorum. Çünkü ellerinden gelen her şeyi yaptılar."   Mİ(AP/AÖ)