MERSİN İdmanyurdu'nun yeni teknik direktörü Yılmaz Vural, takımının pazartesi akşamı Adana Demirspor karşısında aldığı 3 puanla keyfi yerine geldi.
Yılmaz Vural, takımının bundan sonra oynayacakları 9 maçı alması halinde yeniden Süper Lig'e çıkacağına inandığını söyledi. Buna inandığı için de Mersin'e geldiğini belirten Yılmaz Vural, şöyle devam etti:
"Savaşın içine girdik. Isınmış bir ortamdayız. Son 9 maçımız. Hem seyircimizin hem oyuncumuzun hem de yöneticilerimizin bu maçla birlikte hareketlenmesi, hoşumuza gitti. 9 maçımızı kazanırız diye düşünüyorum. Buna inanıyorum. Ancak taraftarlarımızın biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Dünyanın en büyük takımları da yenilebiliyor. Ancak taraftarın hemen küfür veya kötü tezahürat etmemesi gerekiyor. Biz seyirciler için oynuyoruz. Onlar da takımlarını motive edici, ateşleyici tezahüratlar yapmalı. Lütfen biraz daha dikkatli olsunlar. Küfür, bizim taraftarımıza yakışmıyor. Her takımın olduğu gibi Mersin İdmanyurdu'nun da sıkıntıları var. Başarı ve Süper Lig için el ele verilmeli"

ME(AP/AÖ)