Mustafa İNSAN/ MERSİN, () - SPOR Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, forvet oyuncuları Macar Marko Futacs ve Bolivyalı Ricardo Pedriel Suarez'i kadrosuna kattı.
Mersin Hiltonsa Oteli'nde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Ali Kahramanlı, yönetim kurulu ve futbolcular katıldı. Sezonun ilk dış transferini yaptıklarını belirten başkan Kahramanlı, iç transferde de görüşmelerin sürdüğünü, anlaşılan futbolcularla önümüzdeki hafta sözleşme imzalanacağını söyledi.
Futacs'ın Macaristan Milli Takımı'nda, Suarez'in ise geçmişte Sivasspor'da oynadığını belirten başkan Kahramanlı, her iki oyuncuyla da 2 yıllığına anlaştıklarını söyledi. Başkan Kahramanlı, "İki futbolcumuzun da takıma faydalı olacağına inancım tamdır. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.
Marko Futacs da çok güzel bir kente geldiğini ve burada iyi zaman geçireceğine inandığını belirterek, "Performansımı en üst seviyesine çıkıp, atacağım gollerle takımıma katkı sağlamak istiyorum" diye konuştu.
Ricardo Pedriel Suarez de Kahramanlı ve teknik direktör Rıza Çalımbay'a kendisine güvendikleri için teşekkür ederek, "Gerçekten büyük bir şehre ve takıma geldim. Sahada elimden gelenin en iyisini yapıp başarılara ulaşmaya çalışacağım" dedi.
Konuşmalarından ardından, bonservisleri ellerinde olan Futacs ve Suarez sözleşmelerini imzaladı. 

(FOTOĞRAFLI)