PTT 1'inci Lig'de sahasında 3-0 geriye düştüğü maçta Samsunpor'u 5-4 yenen Mersin İdmanyurdu'nun Başkanı Ali Kahramanlı, "Herkesin bu takımın yanında olması lazım" dedi.
"TEK BAŞIMA MÜCADELE VERİYORUM" Başkan Ali Kahramanlı, özellikle bu sezon çok yalnız kaldıklarını belirtti. Kent dinamiklerinin kulübe sahip çıkmalarının şart olduğunu anlatan Başkan Ali Kahramanlı, şöyle devam etti:
"Aylardır tek başıma mücadele veriyorum. Buradan üst düzey yetkililerimize çağrıda bulunuyorum. Ne olur artık gelin, bu ölü toprağı üzerimizden atalım. Teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimiz büyük özveri ile onur ve gurur savaşı veriyor."
"İNANILMAZI GERÇEKLEŞTİRDİK"
Samsunspor maçının Türk futbolu ve Mersin için unutulmaz bir karşılaşma olduğuna dikkat çeken Başkan Kahramanlı, herkesin bu karşılaşmayı konuştuğunu belirtirken de şunları söyledi:
"İlk yarı 3-0 bittiğinde çoğu kişi, maçı kaybettiğimizi düşündü. Ancak teknik heyet ve futbolcular kazanacağımıza inandı. Çoğu kişi için inanılmaz olanı gerçekleştirdik. Mersin İdmanyurdu imkansız denilenleri başarmaya devam edecek. İyi bir takımız, birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Futbolcular inandı, başardı ve çok iyi bir mesaj verdiler. Önemli olan bu kenttin ekibimizin verdiği bu mesajı iyi algılamasıdır."   AŞ(AP/AÖ) FOTOĞRAF