SPOR Toto Süper Lig'e çıkan Mersin İdmanyurdu'nda Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, başarılı olmak için yeni bir takım kuracaklarını söyledi.
Teknik direktör arayışlarının sürdüğünü belirten Başkan Kahramanlı, bu konuda şöyle konuştu:
az parayla çok iş yapmayı amaçladıklarını vurgularken şöyle konuştu:
"Anlaşacağımız teknik direktörün ekonomik anlamda da takımı kurmasını bekliyoruz. Takımı yeniden inşa edeceğiz. Az parayla çok iş yapmayı amaçlıyoruz. Kadrodaki futbolcuların çoğu gidecek. 8-9 tane oyuncu kalabilir. Bizim istediğimiz futbolcularla yeniden oturup görüşeceğiz. Bundan sonraki süreçte bir an önce teknik direktör alıp transferlerimizi gerçekleştireceğiz."
Yeni bir yönetim kurulu oluşturmak için olağanüstü kongreye gitme kararı alacaklarını anlatan Başkan Kahramanlı, şöyle devam etti:
"Ben, Mersin İdmanyurdu için ne yapabilirim, diyerek her şeyini ortaya koyan bir kulüp başkanıyım. Belediye başkanıyla görüştüm Beni azad edin. Bu saatten sonra ben bu işi yapmam, dedim. Bana, (Bu işi alabilecek kişi var mı? Yok. O zaman devam edeceksin. Bize de ne düşürse belediyenin ölçülerince destek vereceğiz) dedi. Buraya başkan olacak kişi para vermek zorunda, parasız başkan olmaz. Para vermeden yöneticilik yapılamaz. Benim gibi 22 milyon lira veren bir kulüp başkanı varsa buyurun çıksın gelsin. Varsa öyle biri çıksın gelsin. Ben olurum veya olmam ama yönetim değişecek."

Mİ(AP/AÖ) FOTOĞRAF