GALATASARAY maçında futbolcularının yüksek tempoda iyi futbol oynadığını belirten Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba, "Bu oyunla yerimiz daha yukarılarda olmalı" dedi.
Samet Aybaba, sahalarında oynadıkları maçlara genellikle kötü başladıklarını, buna karşılık Galatasaray karşısında iyi başladıklarını, ancak müsabakanın başında erken gol yediklerini belirtti. Golden sonra oyuncularının yüksek tempo ve iyi futbol oynadıklarını vurgulayan Samet Aybaba, "Çabuk hücuma çıkmaya başladık. Türk futbolunda takımlar öne geçtikten sonra savunmaya çekiliyor. Biz de bu riskten de nasibimizi aldık" diye konuştu.
Samet Aybaba, ligde çok puan kayıpları yaşandığının hatırlatılması üzerine, "Çok aşağıda olan takımlar var. Dönem dönem çok başarılı olduğunuz zamanlar olabiliyor. Bu futbol görüntüsüyle daha yukarılarda olma özelliğini taşıyoruz. Ama bakıyorsunuz bazen istediğiniz gibi olmuyor" dedi.
Bu arada Antalyaspor, 1 günlük izinden sonra önümüzdeki pazar günü yine sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başlayacak.