MEDİCAL Park Antalyaspor teknik direktörü Engin Korukır yeni sezonda hedeflerinin ligi ilk iki sırada bitirmek olduğunu belirterek, "Süper Lig'den bir alt lige düşen takımlar eğer kendilerini toparlayamazlarsa travma devam eder. Bizim geçen seneden dersler çıkartarak ve unutarak tekrar o lige geri dönmemiz lazım" dedi.
PTT 1'nci Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor, Bolu Dağı'nda bulunan Koru Otel'de yeni sezona hazırlanıyor. Günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlı ekip sabah antrenmanında otelin sahasında rengarenk çiçeklerin içerisinde çabukluk, denge ve koordinasyon çalışması yaptı. Kampa katılan futbolcuların performansları ve hırsı teknik direktör Engin Korukır'ı mutlu etti. Medical Park Antalyaspor'un Trabzonspor'a transfer olan futbolcuları Emrah ve Musa takımla birlikte antrenmana katılmayarak otelin fitness salonunda kondisyon çalışması yaptı. Emrah ve Musa'nın antrenmandan sonra Bolu kampından ayrılacakları öğrenildi.
Bolu kampının çok verimli geçtiğini belirten Engin Korukır, "Antalya'dan sonra Bolu'nun antrenman yapmaya müsait olan havası nedeniyle kamp çalışmalarımız sıkıntı olmadan çok iyi gidiyor. İki önemli oyuncumuz Emrah ve Musa'yı Trabzonspor'a verdik. Onlara da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum. İkisi de insan ve futbolcu kalitesi olarak çok değerli çocuklarımız. Allah yollarını açık etsin. Giden oyuncuların yerine oyuncu almak gibi bir planımız var" diye konuştu.
Yeni sezon öncesi yedi transfer yaptıklarını hatırlatan Korukır, şöyle devam etti:
"Şu an iki yada üç futbolcu transfer edeceğiz. Bu sene de hedefimiz ligi birinci ya da ikinci bitirmek. Üçüncü bile olmak istemiyoruz. Üçüncü olduğunuz da şansınız yüzde 25. Bizim iddialı olmamız lazım. Bizim geçen seneden dersler çıkartarak ve unutarak tekrar Süper lige geri dönmemiz lazım. Tek hedefimizde bu"

FOTOĞRAFLI