MEDİCAL Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, maçtan sonra yaptığı açıklamada, ilk yarıda kendileri adına iki önemli pozisyon bulduklarını belirterek, bu devredeki mücadeleden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İkinci yarının başında kaptırdıkları toplardan birinin gol olduğunu, diğerinin ise direkten döndüğünü hatırlatan Samet Aybaba, "Vedersen’un golünden sonra biz daha iyi oynamaya başladık. Futbolcularımı kutluyorum. Önümüzdeki 3 maçta da aynı performansı bekliyoruz" dedi. Aybaba, Türkiye’nin en iyi hücum yapan takımına karşı oyuncularının iyi mücadele verdiğini kaydetti.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze ise maçtan sonra hakeme tepki gösterdi. İlk yarıda yavaş bir futbol oynadıklarını anlatan Şota, "İkinci devre çabuk oynadık. İstekli oynadık ve bir gol bulduk. Sonra gol yedik ve 9 kişi kaldık. 9 kişi kalınca takımı tebrik etmek istiyorum. İyi ki gol yemediler. İyi ki birbirlerine yakın durdular ve birbirlerine yakın çıkışlar yaptılar” dedi.
Hakemin yanlış kararlar verdiğini savunan Şota, "İki yan yana duran insan arasında bu kadar yorum farkı olur mu? Bizde 40 yıldır top oynuyoruz. Bu kadar fark nasıl olur inanamıyorum” diye konuştu.