TARAFTARDAN DESTEK YÜRÜYÜŞÜ
Medical Park Antalyaspor’un taraftar grupları, maçtan önce Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak tüm Antalyalıları takımlarına sahip çıkmaya davet etti, karşılaşmayı izlemeye çağırdı. Yürüyüşe çok sayıda Antalyalı futbolsever katıldı. Yürüyüşten sonra tüm taraftarlar topluca Akdeniz Üniversitesi Stadı’na kadar yürüdü.
2’Sİ SAHADA 2’Sİ TRİBÜNDE
Medical Park Antalyaspor’un ara transferde renklerine bağladığı Semih Şentürk henüz hazır olmadığı, Joseph Boum ise lisansı yetişmediği için Galatasaray maçında forma giyemedi. Ajax’tan kiralanan Eyong Enoh ilk 11’de sahaya çıkarken, Giray Kaçar da 18 kişilik kadroda yer aldı. Daha önce Altay ile yapılan hazırlık maçında forma giyen ve bir de gol atan Kamerunlu futbolcu Enoh, teknik heyet tarafından ilk 11’de sahaya çıkarıldı.
VEDERSON SAHADA
Yargıtay’ın şike davası ile ilgili verdiği kararla 5 aylık cezası onaylanan Medical Park  Antalyasporlu Gökçek Vederson, karar kendisine ve kulübe tebliğ edilmediği için Galatasaray maçında görev aldı. Kararın tebliğ edilmesi halinde Vederson'un son kez kırmızı beyazlı formayı giymiş olabileceği öne sürüldü. AG(HA/AÖ)