PTT 1'inci Lig'de cumartesi günü saat 19.00'da Bucaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Adana Demirspor kafilesi, sabah saatlerinde havayoluyla gittiği İzmir'de Sevgililer Günü'nü kutladı.
Mavi lacivertli kulübün Başkan Vekili Selçuk Özkök, Muhasip Yönetim Kurulu Üyesi Emin Yumuşak, Basın Sözcüsü Hasan Erdeve, Stadyum ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Özbakır, teknik heyet ve futbolculara sevgililer günü nedeniyle pasta hazırladı.
PASTAYI FERHAT KESTİ
Adana Demirspor'un sevgililer günü pastasını, doğum günü sevgililer gününe isabet eden Ferhat kesti. Futbolcular, sevgililer günü pastasını bir birbirlerine ikram ederek, "Hepimiz bir aileyiz ve birbirimizi çok seviyoruz" dediler.
Ferhat'ın doğum günü ve Oğuzahan'ın da Ümit Milli Takımı'na seçilmesi nedeniyle her iki futbolcuya da hediyelerini, yönetim kurulu adına Başkan Vekili Selçuk Özkök verdi. Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve görevli personele, günün anlamına uygun olarak sevgi, birlik ve beraberlik adına gül verdi. Bu arada kafileye katılmak üzere yola çıkan Adana Demirspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydoğdu, tüm futbolcuların sevgililer gününü ve doğum günü olan Ferhat'ı ve Ümit Milli Takımı'na seçilen Oğuzhan'ı da başarısından dolayı telefonla arayarak kutladı.

(AP/RT) (FOTOĞRAFLI)