DÜN 53'üncü yaşını kutlayan Arjantinli efsane oyuncu Diego Armando Maradona, eski damadına ateş püskürdü.
Doğum gününde Radio Metro'dan yayınlanan "Perros de Calle" (sokak köpekleri) programına Dubai'den bağlanan Maradona, eski damadı Sergio Agüero'ya çattı. Kızı Gianina'nın eski eşi Agüero hakkında "Adını bile anmak istemiyorum, korkağın teki" dedi.
Torunu Benjamin'le Skype'de konuşurken "Dedeciğim seni görmezsem doğum günün kutlu olsun" dediğinde gözyaşlarını tutamadığını anlatan eski futbolcu, torununun vekalet meselesi yüzünden kızıyla mahkemelik olan Agüero'yu kastederek, "Ben avukat görüşmelerine katılıp o haklı bu haklı demeyeceğim. Erkekse meydana çıksın. Kızıma söyleyin onun yaptığı gibi kimseden korkmasın. Gelecek sefere orada olacağım bakalım benim yanımda bir şey diyebilecek mi? Adını bile anmak istemiyorum, korkağın teki" ifadelerini kullandı.
Doğum gününü kutlayan herkese ve Maradona kilisesinde doğum günü için düzenlenen ayine teşekkür eden efsane oyuncu, Boca Juniors'un yeni pembe formalarını da eleştirmekten geri kalmadı. Maradona, pembe formayı giymek istemeyen oyuncularla hemfikir olduğunu belirterek, "O pembe forma beni hasta ediyor. Nasıl o rengi tercih ederler anlamıyorum. Pembe Pantere bulaşmayın" dedi. CK(UD/FG)